Gezondheid, veiligheid en milieu

Gezondheid, veiligheid en milieu

MISSION STATEMENT: Bij Furmanite Corporation streven we naar een veilige en gezonde omgeving voor onze werknemers en de weknemers van onze klanten. We beschermen de activa en het eigendom van onze klanten en de maatschappij terwijl we ook het milieu beschermen.

 • Veiligheid is een teamdoelstelling bij Furmanite. De mensen die voor ons werken en de klanten die we bedienen, zijn onze meest waardevolle resources. Om schade aan eigendommen en letsel te voorkomen, leven wij alle overheidsnormen na en voldoen we aan nationale/internationale regelgeving, met name als die van toepassing is op kwesties met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu.
 • In de hele organisatie wordt wereldwijd een effectief programma voor veiligheid, gezondheid en milieu uitgevoerd (het “Programma”). Het Programma ondersteunt werknemers bij het beheersen van gevaarlijke situaties en risico’s om letsel bij werknemers/bijna-ongevallen te elimineren en een positieve houding ten opzichte van veiligheid te stimuleren.
  • Alle leden van het managementteam zijn verantwoordelijk en aansprakelijk voor het implementeren van dit beleid en voor de uitvoering daarvan.
  • Veiligheidswaarden worden in onze organisatie uitgebreid gecommuniceerd. Wij zullen ervoor zorgen dat veiligheid altijd het belangrijkste punt op onze agenda is. o De doelstelling van dit programma is om alle werknemers aan te moedigen de veiligheid te stimuleren van hun collega’s en de klanten die ze bedienen.
  • Als we onze organisatie op lokaal niveau verbeteren met nieuwe veiligheidsprocessen of -voorschriften, zullen we deze verbeteringen invoeren in de hele organisatie. Alle werknemers dienen het Programma te volgen.
 • Geef het goede voorbeeld op het gebied van veiligheid. In elke werkgerelateerde activiteit zullen de belangrijkste waarden van Furmanite worden doorgevoerd.
  • In het gedrag dat we tonen, zullen we altijd aandacht besteden aan risico’s. Hiermee aanvaarden we het fundamentele geloof dat alle ongelukken te voorkomen zijn en laten we onze oprechte toewijding zien aan het ideaal van geen ongelukken.
  • We streven ernaar veilig werken normaal, instinctief en automatisch te maken. Veiligheid is wat klanten zullen verwachten en wat ze bij ons bedrijf zullen krijgen.
  • Wij willen dat al onze medewerkers veiligheidscoaches worden die het beste in elkaar naar boven brengen en die elkaar aanmoedigen ideeën aan te leveren om het bedrijf ongeluk-vrij te houden.
  • Een ondermaatse houding, ondermaats gedrag en ondermaats handelen zullen altijd op een constructieve manier worden benaderd.
 • We zijn ons ervan bewust dat de technici van Furmanite vaak het meest aan risico’s worden blootgesteld en we zullen derhalve ons uiterste best doen om hun veiligheid te waarborgen.
 • Wij stellen ons op als organisatie met een ‘luisterend oor’. Als onze mensen specifieke zorgen melden, worden die altijd serieus genomen door deze uitgebreid te onderzoeken; indien nodig zal actie worden ondernomen. Als het om veiligheid gaat, proberen wij een “leidende” organisatie te zijn en geen achterblijver. Voor elke wereldregio wordt een aangepast plan ontworpen voor de ondersteuning van een sterke veiligheidscultuur.

Furmanite Corporation is oprecht geïnteresseerd in de veiligheid van haar werknemers. Op basis van ons veiligheidsprogramma zullen wij zorgen voor veilige apparatuur, voldoende hulpmiddelen en training en alle noodzakelijke beschermende uitrusting. Het is de verantwoording van de werknemer om de veiligheidsregels op te volgen die zijn opgesteld voor hun eigen veiligheid en de veiligheid van anderen, en om de beschermende uitrusting en apparatuur te gebruiken. Furmanite Corporation heeft “Code Oranje” geïmplementeerd. Door deze code te implementeren, geven we aan dat veiligheid boven alles gaat. Furmanite streeft ernaar letsel te voorkomen door ervoor te zorgen dat er geen onveilige houdingen, geen onveilige acties en geen onveilige werkomstandigheden zijn. Niets is belangrijker dan veiligheid. Furmanite Corporation zal al het mogelijke doen om die doelstellingen te bereiken.

111130-Leak Sealing-Sub Sea Clamp

Lekdichting tijdens bedrijf

Onze technologie voor lekdichting en ongeëvenaarde
service op locatie helpen u om de bruikbare tijd van activa te maximaliseren
door lekken tijdens bedrijf, op locatie en onder druk te dichten. Dit betekent dat u uw product kunt blijven produceren terwijl wij uw lekkageproblemen oplossen.

Discover More
Process Piping System Hot Tap

Hot Tapping

Bij Furmanite hebben we de grootste en meest gevarieerde voorraad apparatuur voor hot tapping
ter wereld. We hebben een bewezen track record in het ontwikkelen van unieke en op maat gesneden oplossingen voor hot tapping voor de ingewikkeldste scenario’s.

Discover More
111130-Line Stopping

Leidingen afstoppen en afdichten

Onze diensten op het gebied van het afstoppen van leidingen helpen om ongewenste productieonderbrekingen te voorkomen en kritieke pijpleidingen
en leidingstelsels in bedrijf te houden tijdens aansluitingen, verplaatsingen, reparaties, vernieuwingen en routineonderhoud.

Discover More
111130-On-Site Machining

Machinewerkzaamheden op locatie

Onze mobiele machine-installaties bieden de voordelen van een volledig geoutilleerde werkplaats op locatie, waar onze klanten deze het meest nodig hebben. We realiseren altijd toleranties en afwerkingen die normaliter alleen in een werkplaats haalbaar zijn.

Discover More
111202-Self Leveling Machines

Self Leveling Machines

Self Leveling Machines van Furmanite levert nauwkeurige machinebewerking op locatie voor grote ronde en onregelmatige oppervlakken. Onze installaties voor cirkelvormige en lineaire machinebewerking zijn verplaatsbaar en gereed voor wereldwijd gebruik.

Discover More
111130-Composite Repair-Absailing

Composietreparaties

Ons aanbod van oplossingen voor composietreparaties is ontwikkeld om de blijvende structurele integriteit en belastbaarheid van uw activa te garanderen, zodat de levensduur ervan wordt verlengd en de gevolgen voor uw productiviteit tot een minimum worden beperkt.

Discover More
111202-Heat Treatment-3

Warmtebehandeling

Furmanite heeft een volledig scala aan warmtebehandelingen voor uiteenlopende temperaturen. We produceren, bezitten en gebruiken de meest geavanceerde apparatuur voor warmtebehandelingen die op de markt verkrijgbaar is.

Discover More
111202-All Services-Steam

Alle diensten

We bieden een uitgebreide reeks
diensten op het gebied van onderhoud van installaties en pijpleidingen op locatie en tijdens bedrijf. Van standaardtoepassingen tot volledig op maat gesneden oplossingen: ons doel is om de bruikbare tijd van uw activa te maximaliseren.

Discover More
111201-Hot Tapping Machine

Hot Tapping

Furmanite produceert al meer dan 50 jaar installaties voor hot tapping (aanboren onder druk). Onze apparatuur voor hot tapping garandeert dat uw kritieke leidingsystemen ononderbroken kunnen worden gebruikt terwijl nieuwe verbindingsstukken en aftakkingen worden geïnstalleerd.

Discover More
111201-Line Stopping

Leidingen afstoppen en afdichten

De installaties van Furmanite voor het afstoppen van leidingen helpen klanten al meer dan 50 jaar om kritieke leidingsystemen ononderbroken te kunnen blijven gebruiken tijdens reparaties, verplaatsingen, klep- of pompinstallaties en aanpassingen van pijpleidingen.

Discover More
111201-Pipeline Repair

Producten voor de reparatie van pijpleidingen

We bezitten uiteenlopende producten
voor de reparatie en integriteit van pijpleidingen om spoedeisende lekdichtingen bij hoge druk uit te voeren en de structurele integriteit en veiligheid van uw pijpleidingen te verbeteren.

Discover More
111201-Silk Machine

Draagbare hulpmiddelen voor machinebewerkingen

De verplaatsbare, lichte Silk-machineapparatuur van Furmanite biedt oplossingen met een hoge tolerantie voor uiteenlopende problemen. Onze Silk-machines staan bekend om hun beproefde techniek en helpen u om nauwkeurige machinewerkzaamheden op locatie te verrichten.

Discover More
111202-All Products-Valves

Klepproducten

Onze Wilson Snyder-kleppen voor procesbeheersing staan garant voor nauwkeurige en betrouwbare controle tegen een betaalbare prijs, zodat onze klanten binnen het budget voor bouwwerkzaamheden, operationele kosten en onderhoud kunnen blijven.

Discover More
111201-Health-and-Safety

Gezondheids- en veiligheidsproducten

We bieden uiteenlopende eigen producten voor veiligheid, milieubescherming en onderhoud die bestemd zijn om letsel te voorkomen en de veiligheid van pijpleidingen te verbeteren. Bij Furmanite gaat uw veiligheid altijd boven alles.

Discover More
111201-Smart Shim

Chockingpreventie

SmartShim™ van Furmanite is een bijzonder effectieve en geavanceerde oplossing voor conductoranalyse en chocking die garandeert dat uw offshore-productielocatie productief, effectief en winstgevend blijft.

Discover More
111201-Valve Products

Alle producten

Furmanite is al zeer lang een vertrouwde bron voor geavanceerde technische producten: meer dan
75 jaar. Van hot tapping tot afstopping van leidingen, wij hebben een breed productaanbod om aan uw behoeften aan reparatie en onderhoud van pijpleidingen te voldoen.

Discover More
hot-tapping

Sectoren

Furmanite is een wereldwijde, toonaangevende leverancier van diensten op locatie voor klanten op het gebied van mijnbouw, petrochemie, offshoreplatforms, olie en gas, krachtopwekking, scheepvaart, pulp en papier en algemene technische werkzaamheden in de gehele wereld.

Discover More
Milling-head-(JL)

Case Study: BAE Systems Airbus

Om ervoor te zorgen dat de plateaus (onderdeel van de vleugel) niet vlak hoeven te worden gefreesd voor een precieze aansluiting en om het risico van vervorming te voorkomen bij het opnieuw monteren op het vliegtuig.

Discover More
Furmanite-SSRC-1-Flattened

Case Study: Esso Fawley Refinery

Het warmwaterreservoir van unit 1 van Esso werd voor herstelwerkzaamheden afgesloten. In het warmwaterreservoir van unit 2 was een lekkage van een oververhitterpijp ontstaan. De uitdaging was om herstelwerkzaamheden uit te voeren, het alternatief was om de belangrijkste verwerkingseenheden af te sluiten.

Discover More
hot-tapping

Case Study: Grote operator

De klant wilde een petrochemische fabriek aanpassen zonder deze te hoeven sluiten.

Discover More
line-plugging

Case Study: North Cormorant Platform

De oorspronkelijke opzet van het leidingnetwerk van het North Cormorant-platform van het project Otter over Eider was niet geschikt voor de toegenomen toevoer.

Discover More
Trevitest-Bahrain

Case Study: Nuclear Electric

Kleppen moesten binnen korte tijd op nauwkeurige en betrouwbare wijze worden getest in het kader van het proces voorafgaand aan ingebruikname.

Discover More
weld-isolation-testing

Case Study: Shell Expro Gannet Platform

Toen Shell United Kingdom Exploration and Production (Expro) een nieuwe Induced Gas Floatation Unit (IGFU) op het Gannet-platform monteerde, waren ze van plan om de installatie af te ronden tijdens een productieonderbreking van 30 uur.

Discover More

teaminc.com |

PROVIDING INTEGRATED SPECIALIZED SERVICE SOLUTIONS THAT MINIMIZE COSTLY DOWNTIME AND MAXIMIZE EQUIPMENT PERFORMANCE.

Team can respond to any need 24/7/365.

FIND YOUR LOCATION
wherever you are in the world.

from
Inspection Solutions

Inspection Solutions

Validate the integrity of your materials, parts and components with our advanced testing methods and techniques.

Maintenance & Repair Solutions

Maintenance & Repair Solutions

Eliminate the need for costly shutdowns with specialized on line and on-site maintenance and repair services.

Heat Treating Solutions

Heat Treating Solutions

Ensure pinpoint precision and thermal processes accurately with our heat transfer analysis and heat-treating services.

Asset Integrity Management Solutions

Asset Integrity Management Solutions

Improve operational planning with our technology-enabled, advanced inspection and engineering assessment services and products.

Team Industrial Services

Safety

We are committed to safety excellence and strive daily for zero injuries and incidents.

Careers & Training

Our technicians log more than 20,000 hours in training combined every year.

Projects

Specialized repair of primary structural concrete columns provides safe...

Specialized repair of concrete primary structural beams and roof panels...

Investors

18.59

USD

-0.30(-1.59%)

as of 2018-11-13 16:02:03


Delayed at least 20 minutes.

Investor News

Investor Events

Oct 23, 2018 | 10:04 PM EDT

Quick Links

Search Job Postings + Find an Event + Customer Surveys + Employee Training

teaminc.com |

PROVIDING INTEGRATED SPECIALIZED SERVICE SOLUTIONS THAT MINIMIZE COSTLY DOWNTIME AND MAXIMIZE EQUIPMENT PERFORMANCE.

Team can respond to any need 24/7/365.

FIND YOUR LOCATION
wherever you are in the world.

from
Inspection Solutions

Inspection Solutions

Validate the integrity of your materials, parts and components with our advanced testing methods and techniques.

Maintenance & Repair Solutions

Maintenance & Repair Solutions

Eliminate the need for costly shutdowns with specialized on line and on-site maintenance and repair services.

Heat Treating Solutions

Heat Treating Solutions

Ensure pinpoint precision and thermal processes accurately with our heat transfer analysis and heat-treating services.

Asset Integrity Management Solutions

Asset Integrity Management Solutions

Improve operational planning with our technology-enabled, advanced inspection and engineering assessment services and products.

Team Industrial Services

Safety

We are committed to safety excellence and strive daily for zero injuries and incidents.

Careers & Training

Our technicians log more than 20,000 hours in training combined every year.

Projects

Specialized repair of primary structural concrete columns provides safe...

Specialized repair of concrete primary structural beams and roof panels...

Investors

18.59

USD

-0.30(-1.59%)

as of 2018-11-13 16:02:03


Delayed at least 20 minutes.

Investor News

Investor Events

Oct 23, 2018 | 10:04 PM EDT

Quick Links

Search Job Postings + Find an Event + Customer Surveys + Employee Training

Contact

 • Let op: Formulieren kunnen slechts 1 keer per web sessie worden ingediend.